Китайський електронний гігант Xiaomi випустив нову версію своєї індукційної варильної поверхні Xiaomi Mijia Mi Home Induction Cooker. Новинка отримала приставку Youth Edition і буде коштувати на 14 доларів менше, ніж попередниця всього 810 гривень. По суті, це невелика і переносна електронна плита, яку оснастили купою цікавих і корисних функцій.

Xiaomi Mijia Mi Home Induction Cooker Youth Edition буде відрізнятися тим, що управління зі смартфона через спеціальний додаток тут буде неможливим. Контролювати ж ступінь нагріву можна буде тільки безпосередньо на самій плиті. Для тих, хто хоче керувати девайсом з допомогою синхронізованого смартфона є варіант дорожче, який обійдеться в 1200 гривень.

У той же час пристрій буде оснащений регулятором, який можна встановити в одне з дев'яти положень, а також завжди включеними світлодіодами, які відображають вибрану температуру нагрівання. Можна готувати страви, для яких під час готування дуже важлива температура.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Діаметр варильної поверхні становить 156 міліметрів, а її потужність становить 2,1 кВт. Включення здійснюється шляхом натискання та утримання ручки регулятора потужності протягом 0,5 секунди. Щоб вимкнути поверхню, слід натиснути й утримувати ручку.

Новинка надійде у продаж 11 листопада, а ціна-близько 800 гривень. Погодьтеся, це відмінна можливість заощадити простір у своєму будинку, або ж залишити його на дачі для створення ласощі.

Нагадаємо, що і хоча Xiaomi Mi Band 3 буквально пів року тому з'явився на прилавках, інсайдери та аналітики поділилися новою інформацією про новому унікальному Xiaomi Mi Band 5, який здивує ринок електронних девайсів новою продукцією. Головною особливістю девайса є можливість синхронізації з іншими додатками, такими як Google-сервіси і Strava.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Huawei представила новий бюджетний ноутбук Mate 13, який за характеристиками не поступається навіть MacBook від Apple. Оперативної пам'яті більш ніж достатньо для сучасного ноутбука - 8 гб.

Знай.uа писав, що новий iPad Pro 2018, якого показали світу в жовтні цього року вирішили перевірити на продуктивність. Як виявилося, це один з найбільш потужних на ринку. Тести підтвердили цю заяву. Навіть у деяких ноутбуків немає такої продуктивності.