Американське видання Android Police знайшло згадка двох нових смартфонів Google в коді оновленого додатка ARCore 1.5. Швидше за все, корпорація добра хоче уявити ще кілька нових смартфонів разом з іншими гаджетами. Так, флагманів не буде, але апарати середнього класу можуть опинитися на ринку.

Новинки здалися з кодовими назвами Bonito і Sargo. Інформація про першому пристрої вже потрапляла в мережу. Це буде середньо-бюджетний Google Pixel. Його повинні оснастити процесором Snapdragon 710. Так, чіп не топовий, але для плавної роботи з будь-якими додатками його вистачить з головою. Подробиць про другому смартфоні (Sargo) немає, але, можливо, це молодша версія. Можна припустити, що обидва пристрої отримають широкоформатні дисплеї і Android 9 Pie на борту. На жаль, поки невідомо коли чекати новинки. Ціна буде помітно нижче флагманів Pixel 3, так що в районі 200-500 доларів. Залишається чекати появи нових витоків в мережі.

Нагадаємо, що і хоча Xiaomi Mi Band 3 буквально пів року тому з'явився на прилавках, інсайдери та аналітики поділилися новою інформацією про новому унікальному Xiaomi Mi Band 5, який здивує ринок електронних девайсів новою продукцією. Головною особливістю девайса є можливість синхронізації з іншими додатками, такими як Google-сервіси і Strava.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Huawei представила новий бюджетний ноутбук Mate 13, який за характеристиками не поступається навіть MacBook від Apple. Оперативної пам'яті більш ніж достатньо для сучасного ноутбука - 8 гб.

Знай.uа писав, що новий iPad Pro 2018, якого показали світу в жовтні цього року вирішили перевірити на продуктивність. Як виявилося, це один з найбільш потужних на ринку. Тести підтвердили цю заяву. Навіть у деяких ноутбуків немає такої продуктивності.