Google виправила помилки з вильотом додатків. Тепер же вони не будуть перезавантажуватися при оновленні.

Google впроваджує новий API для Android, який дозволить користувачам продовжувати використовувати програми під час завантаження оновлення у фоновому режимі. In-app Updates API надасть розробникам два варіанти. Один з них активно використовується в продукції Apple. Система блокує доступ до додатка, і оновлюється. Другий варіант складається з оновлення у фоновому режимі. Таким чином можна користуватися додатком, і в певний момент з'являються нові функції.

На поточний момент новим API можуть скористатися розробники, які є учасниками програми раннього доступу. Поки не відомо, коли така можливість стане загальнодоступною, але в Google пообіцяли, що це станеться вже дуже скоро. Будемо сподіватися, що незабаром всі численні баги зникнуть, та Android знову почне користуватися популярністю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча Xiaomi Mi Band 3 буквально пів року тому з'явився на прилавках, інсайдери та аналітики поділилися новою інформацією про новому унікальному Xiaomi Mi Band 5, який здивує ринок електронних девайсів новою продукцією. Головною особливістю девайса є можливість синхронізації з іншими додатками, такими як Google-сервіси і Strava.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Huawei представила новий бюджетний ноутбук Mate 13, який за характеристиками не поступається навіть MacBook від Apple. Оперативної пам'яті більш ніж достатньо для сучасного ноутбука - 8 гб.

Знай.uа писав, що новий iPad Pro 2018, якого показали світу в жовтні цього року вирішили перевірити на продуктивність. Як виявилося, це один з найбільш потужних на ринку. Тести підтвердили цю заяву. Навіть у деяких ноутбуків немає такої продуктивності.