Компанія ZTE представила новий смартфон під брендом Nubia. Це ігровий телефон під назвою Nubia Red Devil, який отримав 10 ГБ оперативної пам'яті. Втім, нічого незвичайного, адже в ігровому смартфоні повинно бути оперативки по максимуму, для плавності картинки і максимального комфорту під час гри. Це далеко не перший ігровий смартфон на ринку, адже практично всі китайські корпорації вже представили по дві або три моделі власних версій ігрових монстрів.

Працює новий пристрій на топовому чіпсеті Qualcomm Snapdragon 845. А обсяг флеш-пам'яті становить 256 ГБ. Цього більш ніж достатньо, щоб абсолютно всі ігри на максимальній якості графіки працювали без помилок і гальмувань.

Цікаво, що смартфон отримав одразу 2 системи охолодження: повітряне і рідинне, що дає можливість знизити температуру на 13,2 градуси для тривалих ігрових сесій. Тепер руки не будуть потіти, а екран нагріватися.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також новинка отримала додаткові ігрові кнопки на корпусі, які дозволяють одночасно задіяти в іграх чотири пальці. Це набагато спрощує весь геймплей, і дає перевагу під час гри.

Вартість цього ігрового смартфона становить 560 доларів (15 700 гривень).

Нагадаємо, що і хоча Xiaomi Mi Band 3 буквально пів року тому з'явився на прилавках, інсайдери та аналітики поділилися новою інформацією про новому унікальному Xiaomi Mi Band 5, який здивує ринок електронних девайсів новою продукцією. Головною особливістю девайса є можливість синхронізації з іншими додатками, такими як Google-сервіси і Strava.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Huawei представила новий бюджетний ноутбук Mate 13, який за характеристиками не поступається навіть MacBook від Apple. Оперативної пам'яті більш ніж достатньо для сучасного ноутбука - 8 гб.

Знай.uа писав, що новий iPad Pro 2018, якого показали світу в жовтні цього року вирішили перевірити на продуктивність. Як виявилося, це один з найбільш потужних на ринку. Тести підтвердили цю заяву. Навіть у деяких ноутбуків немає такої продуктивності.