Китайська корпорація Xiaomi представила нові бездротові навушники. Як і AirPods, вони не з'єднані проводами і зберігаються в спеціальному кейсі, виступаючим в якості додаткового акумулятора. Немає сумнівів, що ідея була взята з популярного аксесуара від Apple.

Ємність акумулятора кожного навушника становить 40 маг, що дає 4 години безперервного відтворення музики, а кейс, ємність акумулятора якого 350 маг, збільшує цей показник до 12 годин. Але найцікавішим в навушниках є їх ціна. Всього 29 доларів. За такі гроші це відмінні навушники, які допоможуть позбутися від докучливих проводів, які постійно рвуться і перегинаються.

Кожен динамік Mi AirDots має сенсорну панель, через яку здійснюється управління відтворенням. За якість звуку відповідають 7,2-міліметрові драйвери, які забезпечують глибокий бас і якісний стереозвук, а підключаються навушники через Bluetooth 5.0, мають зворотну сумісність з більш ранніми версіями Bluetooth, так що управляти можна не тільки за допомогою сенсорів, але і зі смартфона.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що Google додасть в свій сервіс Google Maps нові можливості, серед яких додавання місць ДТП та аварій, а також швидкісних радарів на дорозі. Таким чином компанія хоче здружити водіїв, щоб вони допомагали один одному і поважали всіх під час поїздок на авто.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явилися перші подробиці Oppo R19. Варто зазначити, що окрім топових на сьогоднішній день характеристик, девайс отримав і підтримку 5G-мереж. Це перший в світі смартфон з підтримкою нового стандарту мережі передачі даних.

Знай.uа писав, що китайська компанія Nubia представила свій перший ігровий смартфон. Крім 10 Гб оперативки, якій більш ніж достатньо для комфортної гри, смартфон оснастили додатковими кнопками, які допомагають задіяти практично всі пальці обох рук. Таким чином збільшується ефективність мобільного геймінгу.