Google оголосила про швидку підтримки складних екранів в операційній системі Android.

Оголошення відбулося в рамках Android Developer Summit, що проходив у Маунтинь-В'ю, штат Каліфорнія. І це цілком очікуваний крок, адже на ринок скоро з'явиться нові гнучкі смартфони, які можна скласти як книжку, і користуватися як звичайним смартфоном. Але в розкритому стані апарат перетворюється в повноцінний планшет з осудною діагоналлю.

Підтримка творця ОС дуже важлива, оскільки якісна робота новаторських пристроїв з гнучким екраном буде залежати не тільки від компонентів, але і адектватного взаємодії з програмним забезпеченням. Багато хто додатки повинні працювати в двох форматах, причому з різним дозволом екранів.

якби Google не передбачила загальне рішення для цього класу пристроїв, то кожен виробник був би змушений придумати власну оболонку, що зробило б складні смартфони дуже різнорідними.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

програма має визначати положення пристрою, і згортатися і розгортатися грунтуючись на тому, яким чином користувач використовує цей девайс.

Нагадаємо, що Google додасть в свій сервіс Google Maps нові можливості, серед яких додавання місць ДТП та аварій, а також швидкісних радарів на дорозі. Таким чином компанія хоче здружити водіїв, щоб вони допомагали один одному і поважали всіх під час поїздок на авто.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явилися перші подробиці Oppo R19. Варто зазначити, що окрім топових на сьогоднішній день характеристик, девайс отримав і підтримку 5G-мереж. Це перший в світі смартфон з підтримкою нового стандарту мережі передачі даних.

Знай.uа писав, що китайська компанія Nubia представила свій перший ігровий смартфон. Крім 10 Гб оперативки, якій більш ніж достатньо для комфортної гри, смартфон оснастили додатковими кнопками, які допомагають задіяти практично всі пальці обох рук. Таким чином збільшується ефективність мобільного геймінгу.