Ще в кінці 2016 рік на полиці магазинів по всьому світу надійшла ігрова приставка Sony PlayStation 4 Pro, в яку японська корпорація встановила більш сучасне технічне оснащення, щоб вона могла працювати з шоломом віртуальної реальності PS VR і запускати ігри в 4K, при гарній частоті кадрів. На жаль, але всі власники даної консолі мінімум кілька разів стикалися з дуже неприємною проблемою, яка заважає повноцінно використовувати консоль.

Як виявилося, сама приставка під час охолодження начинки починає дуже сильно шуміти, а при тривалому використанні вчасно повідомляє про те, що вона сильно нагрілася, створюючи при цьому досить сильний шум.

Сьогодні, 7 листопада 2018 року, в продаж в ряді країн світу надійшла нова ревізія консолі з номером CUH 7200. Власники відзначили гарну систему охолодження, яка більше не шумить як пилосос.

Однак, оновлення не допоможе власникам старих версій пристрою, і доведеться задовольнятися гучним ящиком.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Google додасть в свій сервіс Google Maps нові можливості, серед яких додавання місць ДТП та аварій, а також швидкісних радарів на дорозі. Таким чином компанія хоче здружити водіїв, щоб вони допомагали один одному і поважали всіх під час поїздок на авто.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явилися перші подробиці Oppo R19. Варто зазначити, що окрім топових на сьогоднішній день характеристик, девайс отримав і підтримку 5G-мереж. Це перший в світі смартфон з підтримкою нового стандарту мережі передачі даних.

Знай.uа писав, що китайська компанія Nubia представила свій перший ігровий смартфон. Крім 10 Гб оперативки, якій більш ніж достатньо для комфортної гри, смартфон оснастили додатковими кнопками, які допомагають задіяти практично всі пальці обох рук. Таким чином збільшується ефективність мобільного геймінгу.