Багато сучасних смартфони виглядають майже однаково, змагаючись один з одним лише процесорами, кількістю камер та формою вирізу в дисплее. Однак, це скоро зміниться, адже на ринок виходить новий претендент на лідерство. Компанія Planet Computers раптово для всіх анонсувала сучасний складаний гаджет з фізичною клавіатурою.

“Серцем” пристрою став восьмиядерний процесор MediaTek Helio P70 з тактовою частотою 2,0 ГГц в тандемі з GPU Mali G72 MP3. Об'єм оперативної пам'яті складає 6 ГБ, вбудованого накопичувача – 128 ГБ. Цілком непогані характеристики, але до флагмана не дотягує. І все ж, це відмінна можливість заявити про себе всьому світу.

В розкритому вигляді новинка нагадує класичні комунікатори, але при цьому володіє сенсорним дисплеєм з діагоналлю 5,99" і роздільною здатністю Full HD + (2160×1080 пікселів), фізичної QWERTY-клавіатурою з підсвічуванням і фронтальною камерою на 5 мегапікселів. Так, тут цікавого особливо нічого і немає, але наявність клавіатури здивує абсолютно всіх.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

На зовнішній стороні корпусу знаходиться основна камера на 24 мегапікселя, датчик відбитків пальців і кнопка виклику голосового асистента.

Девайс коштує недешево - 800 доларів. За такі гроші можна придбати новий iPhone X, або ж Google Pixel 3.

Нагадаємо, що Google додасть в свій сервіс Google Maps нові можливості, серед яких додавання місць ДТП та аварій, а також швидкісних радарів на дорозі. Таким чином компанія хоче здружити водіїв, щоб вони допомагали один одному і поважали всіх під час поїздок на авто.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явилися перші подробиці Oppo R19. Варто зазначити, що окрім топових на сьогоднішній день характеристик, девайс отримав і підтримку 5G-мереж. Це перший в світі смартфон з підтримкою нового стандарту мережі передачі даних.

Знай.uа писав, що китайська компанія Nubia представила свій перший ігровий смартфон. Крім 10 Гб оперативки, якій більш ніж достатньо для комфортної гри, смартфон оснастили додатковими кнопками, які допомагають задіяти практично всі пальці обох рук. Таким чином збільшується ефективність мобільного геймінгу.