Власники популярних смартфонів Google Pixel 3 і Pixel 3 XL оголосили про масову проблеми зі своїми гаджетами. Це все із-за сильного перегріву пристрою при підключенні до зарядки. Проблема або в самих смартфонах (акумуляторі), або ж в зарядному пристрої. Само собою, власники користуються оригінальної зарядкою, яка входила в комплект покупки.

Зараз ця особливість девайсів обговорюється на популярних форумах, де власники девайсів діляться власними спостереженнями. Однак ступінь перегріву процесора девайса у різних користувачів відрізняється, через що експертам не вдалося встановити справжню причину цієї проблеми. Будемо сподіватися, що це програмна помилка, яку легко виправити за допомогою оновлення девайса.

У деяких власників гаджетів Google Pixel 3 і Pixel 3 XL рівень перегріву на зарядному пристрої настільки сильний, що девайс автоматично вимикається. Досить неприємний сюрприз для власників смартфона за 800 доларів і вище. Варто зауважити, що неважливо, що за зарядний пристрій використовується.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що Google додасть в свій сервіс Google Maps нові можливості, серед яких додавання місць ДТП та аварій, а також швидкісних радарів на дорозі. Таким чином компанія хоче здружити водіїв, щоб вони допомагали один одному і поважали всіх під час поїздок на авто.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явилися перші подробиці Oppo R19. Варто зазначити, що окрім топових на сьогоднішній день характеристик, девайс отримав і підтримку 5G-мереж. Це перший в світі смартфон з підтримкою нового стандарту мережі передачі даних.

Знай.uа писав, що китайська компанія Nubia представила свій перший ігровий смартфон. Крім 10 Гб оперативки, якій більш ніж достатньо для комфортної гри, смартфон оснастили додатковими кнопками, які допомагають задіяти практично всі пальці обох рук. Таким чином збільшується ефективність мобільного геймінгу.