Китайська компанія Royole минулого тижня представила перший складаний смартфон FlexPai, який вийде на масовий ринок до кінця року. Раптово для всіх широко відома компанія у вузьких колах заявила про себе всьому світу, обігнавши Samsung і Xiaomi в гонці створення гнучких смартфонів Коштує він від $1300, екран витримує до 200 000 згинань, але західні журналісти знайшли в ньому купу недоліків.

Так, екран з діагоналлю 7,8 дюйма, без сумнівів, вражає. У розкладеному стані він віддалено нагадує iPad Mini, а в складеному виявляється трохи ширше стандартного смартфона.

Як пишуть журналісти Mashable, екран зроблений з пластика і, за словами представників компанії, розбити його не вийде. Задня панель теж з пластику, тільки шарнір у місці згину — силіконовий. Притому, щоб зігнути і розігнути телефон, доводиться докладати певних зусиль. До речі, при згинанні чутні гучні хрустіння, але виробник заявив, що це всього лише клей, якого не буде у фінальному варіанті пристрою, який незабаром з'явиться на ринку.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що Google додасть в свій сервіс Google Maps нові можливості, серед яких додавання місць ДТП та аварій, а також швидкісних радарів на дорозі. Таким чином компанія хоче здружити водіїв, щоб вони допомагали один одному і поважали всіх під час поїздок на авто.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явилися перші подробиці Oppo R19. Варто зазначити, що окрім топових на сьогоднішній день характеристик, девайс отримав і підтримку 5G-мереж. Це перший в світі смартфон з підтримкою нового стандарту мережі передачі даних.

Знай.uа писав, що китайська компанія Nubia представила свій перший ігровий смартфон. Крім 10 Гб оперативки, якій більш ніж достатньо для комфортної гри, смартфон оснастили додатковими кнопками, які допомагають задіяти практично всі пальці обох рук. Таким чином збільшується ефективність мобільного геймінгу.