У мережі був опублікований реальний рендер майбутнього флагманського смартфона Samsung Galaxy S10. Судячи з фото девайса, він практично позбавився від рамок навколо дисплея, а також від зігнутого екрану, замінити який було дуже дорого.

Зображення було оприлюднено ресурсом IGeek. Джерелом є авторитетний інсайдер Веніамін Гескин, передбачення і інсайдерська інформація якого часто збувається.

Якщо рендер відповідає дійсності, то майбутній гаджет отримає отвір в екрані, зроблене під фронтальну камеру. Користувачі чекали, що камеру запровадять під сам екран. За рахунок цього виробник зможе позбавитися від такого популярного "вирізу" в сучасних смартфонах, адже практично кожен смартфон 2018 року отримав цей виріз.

Також передбачається, що верхня і нижня межі будуть значно вже, ніж у попереднього покоління флагмана. Таким чином, площа, займана екраном, впритул наблизиться до 100 відсотків. Це заявка на новий рекорд серед смартфонів. Однак, до виходу цього девайса ще кілька місяців, адже зазвичай корейська корпорація анонсує свої смартфони в лютому, або ж у серпні. Використання нової технології з отвором в екрані може дати Samsung істотну перевагу в порівнянні з конкурентами - її ще не використовувала ні одна з великих компаній.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, що Google додасть в свій сервіс Google Maps нові можливості, серед яких додавання місць ДТП та аварій, а також швидкісних радарів на дорозі. Таким чином компанія хоче здружити водіїв, щоб вони допомагали один одному і поважали всіх під час поїздок на авто.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явилися перші подробиці Oppo R19. Варто зазначити, що окрім топових на сьогоднішній день характеристик, девайс отримав і підтримку 5G-мереж. Це перший в світі смартфон з підтримкою нового стандарту мережі передачі даних.

Знай.uа писав, що китайська компанія Nubia представила свій перший ігровий смартфон. Крім 10 Гб оперативки, якій більш ніж достатньо для комфортної гри, смартфон оснастили додатковими кнопками, які допомагають задіяти практично всі пальці обох рук. Таким чином збільшується ефективність мобільного геймінгу.