Американська технологічна корпорація Apple виявила виробничі дефекти в роботі ноутбуків MacBook Pro 13 і смартфонів iPhone X. Тепер же всі власники бракованої техніки Apple можуть безкоштовно її замінити в офіційних сервісних центрах Apple.

Як повідомляє Bloomberg з посиланням на заяву компанії, власникам, які зіткнулися з проблемами, готові безкоштовно відремонтувати пристрою.

Зокрема, із-за відмови одного з компонентів дисплея у користувачів iPhone X можуть виникнути проблеми з сенсорним екраном. Наприклад, сенсор працює некоректно, і може як перестати реагувати на дотики користувача, так і працювати самостійно без втручання.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Що стосується MacBook Pro, то спостерігаються збої в роботі жорсткого диска, що може призвести до втрати даних. Тепер же компанія рекомендує власникам цих дорогих ноутбуків як можна швидше обміняти на новий робочий ноутбук компанії.

Нагадаємо, що корпорація Apple тепер потрапила в глухий кут. І хоча фінансовий звіт показав, що виручка зросла на 20 відсотків, інвестори стурбовані тим, що ж буде далі. Кількість проданих смартфонів з кожним разом зменшується, і компанії просто нічого запропонувати користувачам. І хоча кількість проданих смартфонів зменшується, їх вартість помітно підвищується.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Royal представила перший у світі гнучкий смартфон. Однак, в ньому є купа мінусів. Приміром, він голосно тріщить, коли його згинають. Розробник повідомив, що всьому виною клей, і його незабаром приберуть, так як це всього лише прототип, і до появи на прилавках все зміниться.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung дозволить носити в своїй кишені справжній ПК. Повідомляється, що практично всі сучасні смартфони Samsung можуть встановити комп'ютерну ОС Linux, і з допомогою підключення моніторів і клавіатур можуть перетворитися на повноцінний ПК. Необхідна оптимальна потужність в 4 Гб.