Китайська компанія Xiaomi не перестає дивувати, і продовжує випускати незвичайну побутову техніку, яку рясно годують інтелектом, та синхронізації зі смартфоном. Причому ціни на такі пристрої дуже радують покупців. На цей раз китайська компанія створила туалетний папір Xiaomi Wuro Xiujia.

"Розумних" особливостей вона не має, але складається з 4 шарів бамбукового волокна, що робить її дуже якісною. Набір з 24 рулонів коштує $13 або 360 грн. Цілком адекватна ціна, особливо для тих, хто любить комфорт абсолютно у всьому.

Компанія Xiaomi відома бюджетними винаходами. Раніше вона створювала тільки смартфони, але згодом розширила асортимент. Сьогодні можна придбати куртки, дивани і навіть "розумний" унітаз цієї марки. До того ж, для тих, хто не любить холодну зиму компанія приготувала розумний обігрівач, який дружить зі смартфоном, і може управлятися за допомогою мобільного гаджета на відстані.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple тепер потрапила в глухий кут. І хоча фінансовий звіт показав, що виручка зросла на 20 відсотків, інвестори стурбовані тим, що ж буде далі. Кількість проданих смартфонів з кожним разом зменшується, і компанії просто нічого запропонувати користувачам. І хоча кількість проданих смартфонів зменшується, їх вартість помітно підвищується.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Royal представила перший у світі гнучкий смартфон. Однак, в ньому є купа мінусів. Приміром, він голосно тріщить, коли його згинають. Розробник повідомив, що всьому виною клей, і його незабаром приберуть, так як це всього лише прототип, і до появи на прилавках все зміниться.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung дозволить носити в своїй кишені справжній ПК. Повідомляється, що практично всі сучасні смартфони Samsung можуть встановити комп'ютерну ОС Linux, і з допомогою підключення моніторів і клавіатур можуть перетворитися на повноцінний ПК. Необхідна оптимальна потужність в 4 Гб.