Багато хто цікавиться новинками смартфонів знають або хоча б чули про відомого інсайдера Мінг Чі Куо. Він відомий завдяки своїм досить точних прогнозів та інформації, яка надходить зсередини компанії. Тепер він поділився прогнозом про наступний iPhone, який, на його думку буде називатися саме iPhone 11. І зараз ми розповімо, чим вони відрізнятимуться від попередників.

Ще наступне покоління слідом за планшетом стане більш незграбним і буде своїм дизайном нагадувати вже старий але один з найсимпатичніших iPhone 5. І це не дивно, адже 5 айфон став культовим в цій лінійці, практично у кожного він був.

Крім усього давно ходять чутки про те, що Apple відмовиться від lightning і вже зробила це в своїх планшетах і скоріше всього і новий Iphone отримає type-c роз'єм. З допомогою нової зарядки можна забути про дорогий кабелях, які підходять тільки для продукції Apple. Але що залишиться не зворушеним це розміри екранів. Цілком можливо, що нові смартфони позбудуться від вирізів на екрані, адже всі датчики запровадять під сам екран.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple тепер потрапила в глухий кут. І хоча фінансовий звіт показав, що виручка зросла на 20 відсотків, інвестори стурбовані тим, що ж буде далі. Кількість проданих смартфонів з кожним разом зменшується, і компанії просто нічого запропонувати користувачам. І хоча кількість проданих смартфонів зменшується, їх вартість помітно підвищується.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Royal представила перший у світі гнучкий смартфон. Однак, в ньому є купа мінусів. Приміром, він голосно тріщить, коли його згинають. Розробник повідомив, що всьому виною клей, і його незабаром приберуть, так як це всього лише прототип, і до появи на прилавках все зміниться.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung дозволить носити в своїй кишені справжній ПК. Повідомляється, що практично всі сучасні смартфони Samsung можуть встановити комп'ютерну ОС Linux, і з допомогою підключення моніторів і клавіатур можуть перетворитися на повноцінний ПК. Необхідна оптимальна потужність в 4 Гб.