І хоча 5G з'явиться у всіх куточках світу в 2019 році, представлені перші смартфони, які будуть підтримувати мережі нового покоління. Через кілька років технологія пошириться по всіх регіонах світу. До 2025 року 80% будуть користуватися 5G, і ця мережа дозволить забути в часі очікуванні завантажень.

Однак на цьому розвиток технології не завершується. Кілька днів тому Сю Ксін (Su Xin), який очолює відділ розробок 5G в Міністерстві промисловості та інформатизації КНР (Міністерство промисловості та інформатизації КНР) заявив, що процес розробки технології 6G в концептуальній стадії розпочався в цьому році. І можливості нової мережі просто дивовижні. І мова йде не тільки про швидкість передачі даних.

Він заявив, що вже зараз над технологією 6G працюють Китай, США, Росія, країни Євросоюзу. Теоретично швидкість передачі даних в мережах 6G може досягти 1 ТБ / сек. Особливістю 6G стане те, що покриття буде здійснюватися не тільки на землі, але і під водою. Це допоможе спростити використання.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple тепер потрапила в глухий кут. І хоча фінансовий звіт показав, що виручка зросла на 20 відсотків, інвестори стурбовані тим, що ж буде далі. Кількість проданих смартфонів з кожним разом зменшується, і компанії просто нічого запропонувати користувачам. І хоча кількість проданих смартфонів зменшується, їх вартість помітно підвищується.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Royal представила перший у світі гнучкий смартфон. Однак, в ньому є купа мінусів. Приміром, він голосно тріщить, коли його згинають. Розробник повідомив, що всьому виною клей, і його незабаром приберуть, так як це всього лише прототип, і до появи на прилавках все зміниться.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung дозволить носити в своїй кишені справжній ПК. Повідомляється, що практично всі сучасні смартфони Samsung можуть встановити комп'ютерну ОС Linux, і з допомогою підключення моніторів і клавіатур можуть перетворитися на повноцінний ПК. Необхідна оптимальна потужність в 4 Гб.