Минулого тижня компанія Oppo повідомила про те, що вона піднімає ціни на недорогі смартфони Realme в Індії. Однак. неприємні сюрпризи на цьому не закінчилися. На вихідних керуючий директор Xiaomi в Індії Ману Кумар Джейн (Manu Kumar Jain) підтвердив, що компанія також підвищує ціни в регіоні, і навіть назвав причину.

В якості головної причини він назвав падаючий курс національної валюти, додавши, що Xiaomi не збирається заробляти більше на підвищенні цін. Компанії просто потрібно компенсувати збільшені витрати, і незабаром все може повернутися на свої місця, якщо курс валюти вирівняється.

Поки що підняли ціни на смартфони Xiaomi Redmi 6 і Xiaomi Redmi 6A, телевізори Mi LED TV 4C Pro 32 і Mi LED TV 4A Pro 49, а також портативні акумулятори Mi Powerbank 2i. Це досить популярні продукти, які дозволять компанії знову отримувати ті ж гроші.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Логічно припустити, що в країнах зі слабкою економікою найближчим часом може повторитися ситуація аналогічна. У будь-якому випадку, це досить неприємна новина для фанатів китайський виробників.

Нагадаємо, що корпорація Apple тепер потрапила в глухий кут. І хоча фінансовий звіт показав, що виручка зросла на 20 відсотків, інвестори стурбовані тим, що ж буде далі. Кількість проданих смартфонів з кожним разом зменшується, і компанії просто нічого запропонувати користувачам. І хоча кількість проданих смартфонів зменшується, їх вартість помітно підвищується.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Royal представила перший у світі гнучкий смартфон. Однак, в ньому є купа мінусів. Приміром, він голосно тріщить, коли його згинають. Розробник повідомив, що всьому виною клей, і його незабаром приберуть, так як це всього лише прототип, і до появи на прилавках все зміниться.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung дозволить носити в своїй кишені справжній ПК. Повідомляється, що практично всі сучасні смартфони Samsung можуть встановити комп'ютерну ОС Linux, і з допомогою підключення моніторів і клавіатур можуть перетворитися на повноцінний ПК. Необхідна оптимальна потужність в 4 Гб.