Протягом останніх одинадцяти років компанія AceBeach продавала важкодоступну електроніку в інтернеті. У якийсь момент продукти Apple становили половину бізнесу AceBeach, однак, яблучна корпорація розпочала активну боротьбу з посередниками, які продають б/у техніку.

Нова угода між Apple і Amazon ще більше ускладнить цей процес і може стати останнім ударом для багатьох невеликих інтернет-магазинів з перепродажу і ремонту. Таким чином компанія хоче, щоб потенційних клієнтів не обдурили поламаними iPhone, а також хоче продавати свою техніку самостійно, щоб у разі поломки відремонтувати по гарантії.

Amazon і Apple підписали угоду, згідно з якою, Amazon буде отримувати новітні продукти Apple і Beats, відразу ж, як вони виходять. Натомість Amazon видалить будь-яких неавторизованих сторонніх продавців, що продають продукти Apple зі своєї платформи. Це допоможе обом компанія позбавитися від посередників і Amazon більше не буде нести відповідальність за проблему з продукцією купертиновцев.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple тепер потрапила в глухий кут. І хоча фінансовий звіт показав, що виручка зросла на 20 відсотків, інвестори стурбовані тим, що ж буде далі. Кількість проданих смартфонів з кожним разом зменшується, і компанії просто нічого запропонувати користувачам. І хоча кількість проданих смартфонів зменшується, їх вартість помітно підвищується.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що китайська компанія Royal представила перший у світі гнучкий смартфон. Однак, в ньому є купа мінусів. Приміром, він голосно тріщить, коли його згинають. Розробник повідомив, що всьому виною клей, і його незабаром приберуть, так як це всього лише прототип, і до появи на прилавках все зміниться.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung дозволить носити в своїй кишені справжній ПК. Повідомляється, що практично всі сучасні смартфони Samsung можуть встановити комп'ютерну ОС Linux, і з допомогою підключення моніторів і клавіатур можуть перетворитися на повноцінний ПК. Необхідна оптимальна потужність в 4 Гб.