У зв'язку з відзначенням Всесвітнього дня шопінгу 11 листопада, китайська корпорація Xiaomi знизить ціни на два своїх популярних продукту: це нова телеприставка Mi Box S і фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 3. Останній девайс і без цього був дуже дешевим - 1000 гривень за повноцінний фітнес-трекер, який не боїться вологи і пилу. а також буде власника вранці без використання звуку.

Xiaomi Mi Box S – це міжнародна версія телеприставки Mi Box 4. Пристрій працює під управлінням операційної системи Android TV (Android 8.1 Oreo) і має магазин додатків Google Play. Досить потужні “мізки” для будь-якого телевізора. З допомогою них ваша плазма перетворюється в повноцінний Android.

Крім того, приставкою можна керувати за допомогою голосового помічника Google Assistant. Є підтримка функції Chromecast, що дозволяє транслювати на екран телевізора контент з різних гаджетів, причому у гарному якості. Mi Box S підтримує відео у форматі 4K HDR з частотою 60 кадрів в секунду і об'ємний звук Dolby і DTS, так що про звучанні музики або фільмів турбуватися не доведеться. Ще один продукт, який отримає знижку, – Xiaomi Mi Band 3. Це без перебільшення один з найпопулярніших фітнес-трекерів у світі.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi, яка відома всьому світу завдяки створенню розумної техніки, від телефонів до обігрівачів, повідомила про підвищення цін на свою продукцію. Проте, компанія швидко виправдалася, і назвала причину. Виною всьому нестабільний курс національної валюти Китаю, у зв'язку з чим компанія не хоче наживатися на користувачів, і лише хоче вирівняти свої показники продажів для фінансового звіту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple і Amazon уклали договір, який допоможе позбутися від реселерів iPhone та іншої техніки яблучної корпорації на ринку. Замість цього, Amazon буде отримувати відразу ж новітню продукцію від Apple відразу після анонсу, що підвищить популярність найбільшої в світі майданчику продажів і покупок.

Знай.uа писав, що експерти назвали причину моторошних лагів сервісу Gmail від Google. Як виявилося, всьому виною підтримка слабких пк і застарілих браузерів, у зв'язку з чим різні застарілі плагіни вживають багато ресурсів. Однак, для всіх інших користувачів мережі це значно ускладнює використання, адже пошта навіть не з першого разу відкривається.