12 листопада 2018 року, в мережу потрапило зображення смартфона Xiaomi Mi 9, яке проливає світло на зовнішній вигляд майбутньої новинки. Судячи з фото, апарат отримає величезний екран практично без рамок, а також виріз на верхній частині екрана, в якому будуть розміщені камери і система розблокування за допомогою особи.

Достовірно відомо, що Xiaomi Mi 9 зможе похвалитися інтегрованим в Super AMOLED-екран сканером відбитків пальців, але в ультразвуковим або оптичним – невідомо. І все ж, це досить нова технологія, так що це в жодному разі величезний плюс. Тильна кришка мобільного пристрою виявиться виконана зі скла Corning Gorilla Glass 6, тобто новітнього покоління, а побачити на ній вдасться тільки потрійну основну камеру з вертикальним розташуванням. Досить красивий зовнішній вигляд, який виглядає акуратно навіть при великих розмірах самого смартфона.

Апаратною основою даного мобільного пристрою виявиться восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 8150 з тактовою частотою 3,2 ГГц, який буде доповнено графікою Adreno 640 і модемом X50, який володіє підтримкою мереж 4G і здатним розвивати швидкість до 2 Гбіт / с. Так, непогані характеристики. Залишилося тільки дізнатися ціну. Смартфон явно не бюджетний, а для середнього класу він надто потужний.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi, яка відома всьому світу завдяки створенню розумної техніки, від телефонів до обігрівачів, повідомила про підвищення цін на свою продукцію. Проте, компанія швидко виправдалася, і назвала причину. Виною всьому нестабільний курс національної валюти Китаю, у зв'язку з чим компанія не хоче наживатися на користувачів, і лише хоче вирівняти свої показники продажів для фінансового звіту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple і Amazon уклали договір, який допоможе позбутися від реселерів iPhone та іншої техніки яблучної корпорації на ринку. Замість цього, Amazon буде отримувати відразу ж новітню продукцію від Apple відразу після анонсу, що підвищить популярність найбільшої в світі майданчику продажів і покупок.

Знай.uа писав, що експерти назвали причину моторошних лагів сервісу Gmail від Google. Як виявилося, всьому виною підтримка слабких пк і застарілих браузерів, у зв'язку з чим різні застарілі плагіни вживають багато ресурсів. Однак, для всіх інших користувачів мережі це значно ускладнює використання, адже пошта навіть не з першого разу відкривається.