Компанія Mozilla презентувала 2 нові можливості браузера Firefox. Зараз вони доступні для користувачів у тестовому режимі, і незабаром стануть доступніми для обічніх користувачів. Серед найцікавішого варто відзначити нові можливості:

1. Розширення під назвою Price Wise. Дозволяє автоматично відстежувати ціни на товари в інтернет-магазинах. Мова йде про 5 найбільших рітейлерів США – Amazon, Best Buy, eBay, Home Depot і Walmart. Це допоможе придбати бажаний товар за мінімальною ціною на ринку. Досить корисний додаток.

2. Розширення Email Tabs - для швидшої відправки посилань по електронній пошті. Сервіс дозволяє відправити поштою одну або кілька посилань на вкладки в браузері, а також контент з них. Це дозволить позбутися від зайвих рухів і натискань на кнопки, а також спростить відправку листа в цілому.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi, яка відома всьому світу завдяки створенню розумної техніки, від телефонів до обігрівачів, повідомила про підвищення цін на свою продукцію. Проте, компанія швидко виправдалася, і назвала причину. Виною всьому нестабільний курс національної валюти Китаю, у зв'язку з чим компанія не хоче наживатися на користувачів, і лише хоче вирівняти свої показники продажів для фінансового звіту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple і Amazon уклали договір, який допоможе позбутися від реселерів iPhone та іншої техніки яблучної корпорації на ринку. Замість цього, Amazon буде отримувати відразу ж новітню продукцію від Apple відразу після анонсу, що підвищить популярність найбільшої в світі майданчику продажів і покупок.

Знай.uа писав, що експерти назвали причину моторошних лагів сервісу Gmail від Google. Як виявилося, всьому виною підтримка слабких пк і застарілих браузерів, у зв'язку з чим різні застарілі плагіни вживають багато ресурсів. Однак, для всіх інших користувачів мережі це значно ускладнює використання, адже пошта навіть не з першого разу відкривається.