Сучасні повноекранні смартфони все частіше випускаються з виїмками в дисплеях, які пхають різні датчики і фронтальну камеру. На такий сміливий крок пішла Apple, представивши перший в світі смартфон з вирізом на екрані. Однак, все змінилося, і тепер з'явився новий тренд. Більше ніяких вирізів.

Huawei вирішила розмістити динамік для голосового спілкування в екранному отворі. Це було показано в USPTO ескізом до патентній заявці. І це дуже цікаво, оскільки очікується, що подібні отвори стануть використовуватися і для фронтальних камер. Днями навіть Samsung і Apple показали, що їх майбутні флагмани позбудуться від вирізів, і замість них з'явиться отвір.

Слід зазначити, що даний патент взагалі не показує, де стане розташовуватися фронталка, без якої сучасні користувачі вже обходитися не захочуть. Втім, в липні поточного року в Мережі з'являлася “витік” дизайну Huawei, на якій камера пристрою розташовувалася в отворі, а динамік для голосового спілкування – на рамці. Досить сміливе рішення, враховуючи, що і виріз на екрані неабияк здивував публіку під час презентації iPhone X.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi, яка відома всьому світу завдяки створенню розумної техніки, від телефонів до обігрівачів, повідомила про підвищення цін на свою продукцію. Проте, компанія швидко виправдалася, і назвала причину. Виною всьому нестабільний курс національної валюти Китаю, у зв'язку з чим компанія не хоче наживатися на користувачів, і лише хоче вирівняти свої показники продажів для фінансового звіту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple і Amazon уклали договір, який допоможе позбутися від реселерів iPhone та іншої техніки яблучної корпорації на ринку. Замість цього, Amazon буде отримувати відразу ж новітню продукцію від Apple відразу після анонсу, що підвищить популярність найбільшої в світі майданчику продажів і покупок.

Знай.uа писав, що експерти назвали причину моторошних лагів сервісу Gmail від Google. Як виявилося, всьому виною підтримка слабких пк і застарілих браузерів, у зв'язку з чим різні застарілі плагіни вживають багато ресурсів. Однак, для всіх інших користувачів мережі це значно ускладнює використання, адже пошта навіть не з першого разу відкривається.