Компанія Amazon випускала голосового помічника Alexa для Windows 10 раніше, однак скористатися функцією могли власники певних версій ноутбуків. Тепер кожен бажаючий може випробувати можливості голосового помічника від Amazon. Варто відзначити, що це один з найпопулярніших асистентів у світі. оскільки Amazon інтегрувала його у всі свої розумні колонки для дому.

Можливість активувати Alexa за допомогою голосових команд збереглася для власників певних моделей комп'ютерів. Але запустити голосового помічника можна тільки з допомогою клавіш або їх комбінацією.

Тепер користувачі Windows 10 отримали можливість управляти музикою, а також “розумними” пристроями, що знаходяться в будинку. Розширення функціоналу програми планується в 2019 році, що дозволить користувачам керувати дзвінками. Судячи з усього Cortana не користується величезною популярністю у власників Windows 10, хоч це і дітище Microsoft. Компанія хоч і впровадила практично всі функції в свій голосовий помічник, користувачі використовують ПК без його допомоги.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi, яка відома всьому світу завдяки створенню розумної техніки, від телефонів до обігрівачів, повідомила про підвищення цін на свою продукцію. Проте, компанія швидко виправдалася, і назвала причину. Виною всьому нестабільний курс національної валюти Китаю, у зв'язку з чим компанія не хоче наживатися на користувачів, і лише хоче вирівняти свої показники продажів для фінансового звіту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple і Amazon уклали договір, який допоможе позбутися від реселерів iPhone та іншої техніки яблучної корпорації на ринку. Замість цього, Amazon буде отримувати відразу ж новітню продукцію від Apple відразу після анонсу, що підвищить популярність найбільшої в світі майданчику продажів і покупок.

Знай.uа писав, що експерти назвали причину моторошних лагів сервісу Gmail від Google. Як виявилося, всьому виною підтримка слабких пк і застарілих браузерів, у зв'язку з чим різні застарілі плагіни вживають багато ресурсів. Однак, для всіх інших користувачів мережі це значно ускладнює використання, адже пошта навіть не з першого разу відкривається.