У понеділок, 12 листопада, в 23:00 за київським часом стався збій в роботі популярної соціальної мережі Facebook.

Про масові скарги в роботі соціальній мережі повідомив портал Downdetector, який відстежує кількість відправлених помилок від клієнтів в службу підтримки сайтів.

50% користувачів повідомили, що соціальна мережа повністю не працює, ще 32% зіткнулися з проблемами при спробі увійти в Facebook, а у 17% виникли проблеми з додатками. Причина збою поки невідома.

Більшість скарг надійшли від користувачів з Канади, США і Мексики. У зв'язку з численними скандалами з витоками персональних даних мільйонів користувачів, навіть фанати соцмережі втратили довіру до Facebook, адже їх особисту інформацію могли читати треті особи.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Однак, аудиторія фейсбуку постійно зростає, хоч і повільно. Очевидно, публіка забуває старі образи.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi, яка відома всьому світу завдяки створенню розумної техніки, від телефонів до обігрівачів, повідомила про підвищення цін на свою продукцію. Проте, компанія швидко виправдалася, і назвала причину. Виною всьому нестабільний курс національної валюти Китаю, у зв'язку з чим компанія не хоче наживатися на користувачів, і лише хоче вирівняти свої показники продажів для фінансового звіту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple і Amazon уклали договір, який допоможе позбутися від реселерів iPhone та іншої техніки яблучної корпорації на ринку. Замість цього, Amazon буде отримувати відразу ж новітню продукцію від Apple відразу після анонсу, що підвищить популярність найбільшої в світі майданчику продажів і покупок.

Знай.uа писав, що експерти назвали причину моторошних лагів сервісу Gmail від Google. Як виявилося, всьому виною підтримка слабких пк і застарілих браузерів, у зв'язку з чим різні застарілі плагіни вживають багато ресурсів. Однак, для всіх інших користувачів мережі це значно ускладнює використання, адже пошта навіть не з першого разу відкривається.