Американські смартфони втрачають українських покупців. Попит на “айфони" у цьому році майже вдвічі нижче, ніж у минулому. Навіть вихід нової лінійки не врятував яблучну корпорацію. Однак, цьому є декілька причин.

аналітичної компанії Counterpoint Research вказують, що в світі намітився новий тренд — покупці все частіше відмовляються від купівлі нових гаджетів на користь відновлених. Це набагато дешевше нових, до того ж, їх відновлює сам Apple, так що переживати за якість збірки немає сенсу. Але Україну цей тренд не торкнувся, і продажу востановленных смартфонів теж впали вдвічі.

Швидше за все, їх часто купують з рук, або ж у приватних осіб. А на нові смартфони, цінники яких перевищують тисячу доларів просто не вистачає грошей.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi, яка відома всьому світу завдяки створенню розумної техніки, від телефонів до обігрівачів, повідомила про підвищення цін на свою продукцію. Проте, компанія швидко виправдалася, і назвала причину. Виною всьому нестабільний курс національної валюти Китаю, у зв'язку з чим компанія не хоче наживатися на користувачів, і лише хоче вирівняти свої показники продажів для фінансового звіту.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple і Amazon уклали договір, який допоможе позбутися від реселерів iPhone та іншої техніки яблучної корпорації на ринку. Замість цього, Amazon буде отримувати відразу ж новітню продукцію від Apple відразу після анонсу, що підвищить популярність найбільшої в світі майданчику продажів і покупок.

Знай.uа писав, що експерти назвали причину моторошних лагів сервісу Gmail від Google. Як виявилося, всьому виною підтримка слабких пк і застарілих браузерів, у зв'язку з чим різні застарілі плагіни вживають багато ресурсів. Однак, для всіх інших користувачів мережі це значно ускладнює використання, адже пошта навіть не з першого разу відкривається.