Китайська компанія Huawei готується представити модель Honor 10 Lite вже 21 листопада.

Новий гаджет вже називають відповіддю на модель Xiaomi Mi 8 Lite, яка була випущена минулого місяця. Таким чином компанія показала, що може скласти конкуренциям навіть лідерів на ринку Азії.

За чутками, смартфон Honor 10 Lite отримає процесор Qualcomm Snapdragon 710. Гаджет буде виконаний з градієнтним кольоровим дизайном, як і Mi 8 Lite від Xioami. Тепер немає сумнівів, що їх будуть порівнювати, і Huawei тепер необхідно зробити телефон дуже потужним і якісним. На задній панелі буде встановлена подвійна задня камера і датчик відбитків пальців. Інші специфікації та подробиці про новинку поки не відомі. Судячи по камері і датчика на тильній стороні, смартфон не варто буде захмарною суми.

Один з джерел в Китаї зазначає, що Honor 10 Lite отримає 5.84-дюймовий дисплей з вирізом. Це менше, ніж у смартфона Xiaomi Mi 8 Lite, який оснащений 6,26-дюймовим дисплеєм. А ось дозвіл екрану буде однаковим в обох моделей. Швидше за все, у нового смартфона буде кілька козирів у рукаві. Наприклад, більший об'єм акумулятора.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Очікується, що смартфон оснастять 4 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті, 64 Гб ПЗУ, роз'ємом для навушників і портом USB-C. За новинку попросять близько 290 доларів.

Нагадаємо, що компанія Microsoft створила підтримку голосового помічника від Amazon - Alexa. Тепер користувачі Windows 10 зможуть активно користуватися можливостями голосового помічника найбільшої у світі торговельного майданчика. І хоча Cortana не користується популярністю серед користувачів, новий асистент змінить цю ситуацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що знайдений баг в найбільшому ігровому магазині Steam дозволяв отримати будь-які ігри абсолютно безкоштовно. До того ж, створення рандомних ключів дозволяв продавати їх на чорному ринку, що суттєво вдарило по фінансам великим компаніям-розробником.

Знай.uа писав, що популярний і захищений браузер Firefox навчився допомагати купувати речі за дешевою ціною. Тепер браузер здатний самостійно шукати вигідні пропозиції на товари в найбільших інтернет-магазинах.