Компанія OnePlus не раз підтверджувала розробку смартфона з підтримкою мереж п'ятого покоління. Судячи з заяви представника бренду, пристрій стане наступником OnePlus 6T, а його буде виділено в самостійну лінійку. Таким чином компанія хоче акцентувати упор на безмежній швидкості передачі даних по мережі. Бути може, ця компанія стане першою, хто представив смартфон з 5G на борту.

При цьому, нова серія буде дорожче, ніж поточні флагмани компанії – це потрібно для підтримки впровадження 5G. У OnePlus вирішили, що не варто підвищувати ціни на основну лінійку і жертвувати одним із своїх основних переваг. До того ж, нові чіпи з підтримкою унікальної мережі навіть компанії обійдеться дорожче, так як вони купують їх у інших виробників.

Таким чином, у першій половині 2019 року OnePlus випустить флагманський OnePlus 7 і ще один смартфон з 5G-модулем, назва якого поки невідома. Є надія, що анонс пристрою з підтримкою нового стандарту відбудеться вже 15 січня – раніше компанія анонсувала захід на цю дату, так що будемо уважно стежити за повідомленнями компанії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft створила підтримку голосового помічника від Amazon - Alexa. Тепер користувачі Windows 10 зможуть активно користуватися можливостями голосового помічника найбільшої у світі торговельного майданчика. І хоча Cortana не користується популярністю серед користувачів, новий асистент змінить цю ситуацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що знайдений баг в найбільшому ігровому магазині Steam дозволяв отримати будь-які ігри абсолютно безкоштовно. До того ж, створення рандомних ключів дозволяв продавати їх на чорному ринку, що суттєво вдарило по фінансам великим компаніям-розробником.

Знай.uа писав, що популярний і захищений браузер Firefox навчився допомагати купувати речі за дешевою ціною. Тепер браузер здатний самостійно шукати вигідні пропозиції на товари в найбільших інтернет-магазинах.