У спортивному браслеті Xiaomi Mi Band 3 є кілька недоліків, виправивши які виробник зможе створити кращий наручний гаджет на ринку і, що найважливіше, за дуже доступною ціною. Відомо, що майбутня новинка в особі Xiaomi Mi Band 4 отримає захисне скло Corning Gorilla Glass для захисту дисплея від пошкоджень, оскільки користувачі попередньої моделі скаржилися на подряпини на екрані, що свідчило й поганий захист, враховуючи маленький дисплей.

Ще однією особливістю цього трекера стане підтримка магнітної зарядки, завдяки якій браслет буде досить просто зняти з руки, після чого піднести до його тильній частині спеціальний зарядний пристрій на магнітах. Тепер не потрібно діставати капсулу з ремінця - бездротова зарядка зробимо все замість вас. На цьому нововведення звичайно ж не закінчаться, так як Xiaomi Mi Band 4 отримає кольоровий AMOLED-дисплей з підтримкою сенсорного управління. Це порадує користувачів, так як чорно-білий дисплей виглядав дуже старомодно, в поганому сенсі.

Роздільна здатність дисплея спеціально підвищать, також як і його яскравість, щоб навіть у сонячний день не довелося закривати від прямый променів. Це дозволить домогтися гарною читаності навіть при яскравому освітленні. Купити Xiaomi Mi Band 4 можна буде у двох версіях, просунута з яких отримає модуль GPS для відстеження місця розташування без використання телефону. Однак, виходу в 2018 чекати немає сенсу. Анонс Xiaomi Mi Band 4 очікується в травні-червні 2019 року, як і попередня версія, а його продажі стартують через кілька днів після презентації. Про ціну поки говорити рано, але не дорожче 50 доларів, що теж дуже приємний цінник.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft створила підтримку голосового помічника від Amazon - Alexa. Тепер користувачі Windows 10 зможуть активно користуватися можливостями голосового помічника найбільшої у світі торговельного майданчика. І хоча Cortana не користується популярністю серед користувачів, новий асистент змінить цю ситуацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що знайдений баг в найбільшому ігровому магазині Steam дозволяв отримати будь-які ігри абсолютно безкоштовно. До того ж, створення рандомних ключів дозволяв продавати їх на чорному ринку, що суттєво вдарило по фінансам великим компаніям-розробником.

Знай.uа писав, що популярний і захищений браузер Firefox навчився допомагати купувати речі за дешевою ціною. Тепер браузер здатний самостійно шукати вигідні пропозиції на товари в найбільших інтернет-магазинах.