Ніхто не любить, коли веб-сторінка завантажується надто довго. Часто це відбувається з-за того, що автор полінувався або не зміг оптимізувати розмір опублікованих зображень, у зв'язку з ніж споживається величезна кількість пакетів при передачі інформації.

Компанія Google для вирішення цієї проблеми запустила новий веб-сервіс Squoosh. Він вміє стискати зображення без втрати якості і конвертувати їх в потрібний формат, що істотно спростить маніпуляції з картинками і фото.

Для початку роботи потрібно перетягнути зображення на сторінку Squoosh або завантажити його з допомогою вікна вибору файла. Можна також потренуватися на кількох малюнках, які представлені для демонстрації роботи сервісу, так що навіть нові користувачі мережі зможуть розібратися в інструкції.

файл відкритий, задайте параметри компресії на панелі в правому нижньому куті. Тут також є інструменти для зміни розмірів і конвертації зображень в різні формати. До речі. зміни формату і якість виконуються максимально з-за просунутої систему від Google. На диво, цей сервіс Google не змушує довго чекати.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Онлайн-додаток Squoosh працює в будь-якому сучасному браузері на робочому столі і мобільних пристроях.

Нагадаємо, що компанія Microsoft створила підтримку голосового помічника від Amazon - Alexa. Тепер користувачі Windows 10 зможуть активно користуватися можливостями голосового помічника найбільшої у світі торговельного майданчика. І хоча Cortana не користується популярністю серед користувачів, новий асистент змінить цю ситуацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що знайдений баг в найбільшому ігровому магазині Steam дозволяв отримати будь-які ігри абсолютно безкоштовно. До того ж, створення рандомних ключів дозволяв продавати їх на чорному ринку, що суттєво вдарило по фінансам великим компаніям-розробником.

Знай.uа писав, що популярний і захищений браузер Firefox навчився допомагати купувати речі за дешевою ціною. Тепер браузер здатний самостійно шукати вигідні пропозиції на товари в найбільших інтернет-магазинах.