Facebook знайдений баг, через який будь-який веб-сайт може отримати доступ до деяких особистих даних користувача соцмережі, таким як лайки або інтереси. Видання зазначило, що помилка вже виправлена. Однак, користувачів вже не переконати, адже компанія багато разів попадався на зливі конфіденційної інформації користувачів мережі стороннім особам.

За словами дослідника Imperva Рона Масаса, адміністратори будь-якого сайту могли зайти на сторінку відвідувача їх ресурсу і без труднощів зібрати дані про нього і його друзів. Цілком можливо, що зловмисники, або будь-які інші сторонні компанії вже скористалися цією помилкою.

Масас зазначив, що це не єдиний випадок. Така вразливість даних може з'являтися і в інших ресурсів, не тільки у Facebook. За його словами, це ще один метод збору конфіденційної інформації рекламодавцями. Однак, корпорації Facebook довіряють менше всіх, учитівая декілька гучних скандалів за 2017-2018 рік, коли данніе мільйонів користувачів потрапляли в руки іншим компаніям незаконно.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft створила підтримку голосового помічника від Amazon - Alexa. Тепер користувачі Windows 10 зможуть активно користуватися можливостями голосового помічника найбільшої у світі торговельного майданчика. І хоча Cortana не користується популярністю серед користувачів, новий асистент змінить цю ситуацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що знайдений баг в найбільшому ігровому магазині Steam дозволяв отримати будь-які ігри абсолютно безкоштовно. До того ж, створення рандомних ключів дозволяв продавати їх на чорному ринку, що суттєво вдарило по фінансам великим компаніям-розробником.

Знай.uа писав, що популярний і захищений браузер Firefox навчився допомагати купувати речі за дешевою ціною. Тепер браузер здатний самостійно шукати вигідні пропозиції на товари в найбільших інтернет-магазинах.