Вся лінійка смартфонів Google Pixel відома не тільки своїми флагманськими камерами, які дуже високо оцінили в рейтингу DXoMark, але і численними проблемами. Приміром, раніше користувачі скаржилися на зарядку, яка настільки сильно нагріває смартфон, що він вирубується. Після цього користувачі не можуть включити смартфон кілька хвилин. Зазначимо, що за таку ціну смартфон повинен бути без косяків, але Google не впоралася і з цим завданням.

Google Pixel 3 і Google Pixel 3 XL не стали винятком. Чергова проблема з'явилася після невеликого оновлення, яке включає листопадовий фікс для системи безпеки Android. Однак без ложки дьогтю в бочці меду не обійшлося.

Користувачі повідомляють про те, що після установки цього оновлення в деяких випадках починають зникати повідомлення, таким чином, користувачі не можуть бути повідомлені, що до них звертаються. Всього за кілька місяців після виходу, користувачі виявили безліч помилок в роботі пристроїв. Подивимося, скільки смартфонів придбають після виходу нових смартфонів від найбільшого пошуковика.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft створила підтримку голосового помічника від Amazon - Alexa. Тепер користувачі Windows 10 зможуть активно користуватися можливостями голосового помічника найбільшої у світі торговельного майданчика. І хоча Cortana не користується популярністю серед користувачів, новий асистент змінить цю ситуацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що знайдений баг в найбільшому ігровому магазині Steam дозволяв отримати будь-які ігри абсолютно безкоштовно. До того ж, створення рандомних ключів дозволяв продавати їх на чорному ринку, що суттєво вдарило по фінансам великим компаніям-розробником.

Знай.uа писав, що популярний і захищений браузер Firefox навчився допомагати купувати речі за дешевою ціною. Тепер браузер здатний самостійно шукати вигідні пропозиції на товари в найбільших інтернет-магазинах.