Майбутній флагман китайського бренду Meizu отримає новий топовий процесор Qualcomm Snapdragon 855. Сам пристрій повинні представити вже в грудні. Швидше за все, це буде перший пристрій, в якого на борту буде топовий флагман нового покоління. Бути може, тепер він зможе обійти гаджети від Apple, які отримали чіпсет A12.

Поки що саме iPhone XS XS і Max займають лідируючі позиції в рейтингу смартфонів по продуктивності. Раніше була інформація, що Snapdragon 855 отримає новинка від Samsung, але це пристрій повинні представити на початку 2019. Згідно з чутками, новий флагман Meizu буде мати дизайн, що нагадує Meizu 16th, і може отримати назву Meizu 16s. По суті, це буде поліпшена версія з новим чіпом під капотом. Не виключено, що деякі поліпшення будуть впроваджені крім процесора.

Як відомо, Snapdragon 855 є конкурентом нового процесора від Huawei – Kirin 980, у якого є підтримка нейронних обчислень і підтримка 5G, а також новинки від Apple – A12.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.