Компанія Xiaomi випустила на ринок цифровий блокнот Bamboo Slate. Вона може створити конкуренцію випущеним близько двох років тому графічного планшета WACOM Bamboo Slate, так що це цілком непоганий гаджет, а враховуючи, що китайська корпорація вміє дивувати розумною продукцією за приємну ціну, девайс подвійно цікавий публіці.

Особливості Xiaomi Bamboo Slate:

  • оцифровує будь рукописний текст натисненням всього однієї кнопки;
  • експортує в форматах jpeg, png, pdf і will;
  • редагує і синхронізує ескізи, малюнки, графіка;
  • за допомогою спеціального додатка і Bluetooth-з'єднання, можна вивести запис на будь-який пристрій у режимі реального часу;
  • оцифровані документи можна зберігати як в хмарі, так і на планшеті (до 100 сторінок);
  • легкий і портативний;
  • підтримує ОС Android, iOS і Windows за допомогою WACOM Inkspace.

Нова технологія дозволить легким рухом руки отримати повноцінний скан. Тепер не потрібно робити це в спеціалізованих місцях, або ж на своєму принтері, в якому є функція сканера. Новий девайс від Xiaomi зробить цю роботу набагато простіше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За новинку доведеться заплатити близько 110 доларів.

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.