Instagram випустив функцію “Ваша активність” у додатку сервісу, що дозволяє підрахувати проведений користувачем час за переглядом контенту, а також допоможе обмежити використання соцмережі. Таким чином ви дізнаєтеся, скільки часу проводите на те, щоб дивитися на життя своїх друзів і близьких.

“Ваша активність” відображає на графіку проведений час в Instagram за останні сім днів, а також середнє значення в хвилинах. Можна встановити обмеження на використання в день, а також тимчасово відключити повідомлення від сервісу. Це допоможе позбутися від шкідливої звички постійно користуватися смартфоном. До того ж, користуватися соцмережею щодня не так вже й корисно.

Опція знаходиться в меню профілю користувача, яке можна відкрити, натиснувши іконку у верхньому правому кутку програми. Поки вона з'явилася не у всіх користувачів, поширення відбувається поступово. Однак, як тільки система запропонує оновити додатки до актуальної версії - сміливо оновлювати, щоб отримати доступ до нового функціоналу.

Схожі функції є у Android Pie (Digital Wellbeing), iOS 12 (Screen Time) і YouTube. Facebook, що володіє Instagram, також обіцяв ввести контроль використання.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.