У соцмережі Facebook з'явився пост про те, що у власника смартфона Xiaomi Redmi 4X, який придбали близько року тому вибухнув. Про це повідомила мати школяра Тетяна Присяжнюк, прикріпивши фото смартфона, точніше, що від нього залишилося.

“У мене шок! Це залишки однорічного Xiaomi Redmi 4X мого сина - самовозгорелся просто в школі на уроці. Дітей вивели з класу, ніхто не постраждав, крім того, що надихалися димом і “вразили” - на тому спасибі!) І начебто куплений не в переході, і один з найпопулярніших виробників...ну не пощастило))) Я це до чого: страшно уявити, що б було, якби він “дозрів” вночі вдома! Більше ніколи не поставлю телефон вночі на зарядку, хоча раніше таким грішила, не замислювалася - батарея може перегрітися і зайнятися... Бережіть себе!;)” - повідомила Тетяна Присяжнюк на своїй сторінці в Facebook.

Судячи з фото гарантії, смартфон був придбаний в магазині Цитрус.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Це досить рідкісний випадок, коли смартфони Xiaomi вибухають. Бути може, справа в неоригінальною зарядці, або ж у перепаді температур. Поки компанія Xiaomi не дала жодних коментарів, і ми настійно рекомендуємо пильно стежити за своїми гаджетами.

Нагадаємо, що не секрет, що у Microsoft був дуже непростий рік, оскільки кількість невдалих оновлень Windows 10 побив усі рекорди. Одне з осінніх оновлень видалило всі важливі особисті файли користувачів ПК, причому безповоротно. Проте, компанія усвідомлює всю серйозність цих інцидентів, і обіцяє виправитися, і більше приділяти увагу оновленнями, щоб у майбутньому такі неприємні ситуації не траплялися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі iPhone зіткнулися з новою проблемою. Сервіси Apple запитують паролі до Apple ID, і якщо неправильно їх ввести, смартфон блокує обліковий запис власника смартфона, перетворивши гаджет в даремний цегла.

Знай.uа писав, що на прилавках магазинів незабаром з'явиться гнучкий смартфон Samsung Galaxy F, який можна використовувати як телефон, так і планшет. Однак, не все так класно як може здатися: ціна смартфона просто захмарна. Аналітики впевнені, що корейська корпорація зажадає за смартфон близько 1700 доларів.