Компанія Apple отримала новий патент на дизайн смарт-годинника. Якщо купертіновци реалізують цю розробку, то наступне покоління Apple Watch отримає подвійну камеру, і це не може дивувати, адже далеко не у кожного смартфона є подвійна камера, не кажучи вже про годинник.

Патент описує метод, за допомогою якого можна зняти годинами селфи без спотворень, навіть якщо користувач не дивиться прямо на девайс. До того ж, з допомогою наявності камери можна робити відеодзвінки, і робити інші цікаві фішки, які раніше були недоступними.

Такі годинники будуть поєднувати модулі з ширококутним і телефото-об'єктивами. Звичайно, Apple все ще може скасувати проект, але є шанс, що ми побачимо подвійну камеру в наступному році. Безсумнівно, ціна за девайс сильно підвищиться, адже наявність камери сильно ускладнює, якщо корпорація спробує зберегти колишні розміри девайса.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, глава Facebook заборонив топ-менеджерам корпорації використовувати iPhone. Раніше повідомлялося, що це за безпеку, адже, на думку Марка, Android є більш надійною ОС. Однак, інсайдер повідомив, що Марк образився на Тіма Кука, главу Apple за те, що той засуджував надійний захист найбільшої соцмережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що сталевий смартфон RED Hydrogen One випробували на міцність. Як виявилося, девайс витримав практично всі випробування. І хоча фарба на задній панелі швидко злізла, на роботу пристрою це ніяк не вплинуло. На диво, дату датчик відбитків пальців стійкий до подряпин, не кажучи вже про камеру смартфона.

Знай.uа писав, що у мережі показали розумний електрошокер-пістолет, який після пострілу відразу ж дзвонить поліції. Для цього він синхронізується з телефоном, який і робить виклик правоохоронним органам. Таким чином, більше не потрібно витрачати дорогоцінний час на дзвінок копам, досить просто мати доступ до мережі на телефоні.