Ілон Маск розповів в Твіттері, що його компанія The Boring Company почала будувати сторожову вежу в Лос-Анджелесі. У зв'язку з цим у компанії з'явилося вакантне місце “лицаря”. Публіка особливо не здивувалася, адже Маск любить привертати до себе увагу гучними повідомленнями.

Невідомо, пожартував чи Маск або The Boring Company дійсно побудує сторожову вежу. Підприємець прикріпив до твіти посилання на сайт компанії, де у списку вакансій дійсно можна виявити “Стражника вежі”. Наголошується, що позиція буде доступна тільки два дні. Досить незвичайна вакансія, враховуючи, що про обов'язки лицаря поки нічого невідомо. І все ж, знайдуться ентузіасти, які захочуть спробувати себе в ролі охоронця сторожової вежі.

Глава The Boring Company також опублікував зображення сторожової вежі, ймовірно, в якості прикладу майбутньої будови компанії.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, глава Facebook заборонив топ-менеджерам корпорації використовувати iPhone. Раніше повідомлялося, що це за безпеку, адже, на думку Марка, Android є більш надійною ОС. Однак, інсайдер повідомив, що Марк образився на Тіма Кука, главу Apple за те, що той засуджував надійний захист найбільшої соцмережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що сталевий смартфон RED Hydrogen One випробували на міцність. Як виявилося, девайс витримав практично всі випробування. І хоча фарба на задній панелі швидко злізла, на роботу пристрою це ніяк не вплинуло. На диво, дату датчик відбитків пальців стійкий до подряпин, не кажучи вже про камеру смартфона.

Знай.uа писав, що у мережі показали розумний електрошокер-пістолет, який після пострілу відразу ж дзвонить поліції. Для цього він синхронізується з телефоном, який і робить виклик правоохоронним органам. Таким чином, більше не потрібно витрачати дорогоцінний час на дзвінок копам, досить просто мати доступ до мережі на телефоні.