На цьому тижні Moto G7 не тільки побував на сертифікації регулятора FCC, але і його реальне фото було опубліковано в Мережі, і тепер ми покажемо їх вам.

Судячи з фото, дисплей Moto G7 має невеликий каплевидний виріз у верхній частині, в якій розмістилася фронтальна камера. Досить гарний виріз, який не псує всю картину і зовнішній вигляд апарата. Нижче екрана є потовщена рамка, на якій помітний логотип Motorola. Так, без нього нікуди.

На тильній панелі є сканер відбитків пальців з логотипом компанії. Це свідчить про те, що смартфон не буде флагманського рівні, адже всі китайські корпорації впроваджують у свій продукт сканер пальців під сам екран, залишаючи тильну кришку порожній. Трохи вище виявилася подвійна основна камера з подвійним світлодіодним спалахом. На нижньому торці можна помітити порт USB-C, 3.5-мм аудіороз'єм і грати динаміка.

В переліку характеристик значаться вже не топовий чіп Snapdragon 660, 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ флеш-пам'яті, підтримка NFC і подвійна основна камера. Також відомо про акумулятор ємністю 3000 маг і передвстановленою Android 9 Pie.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Швидше за все, анонс відбудеться в 2019 році, а ціна буде середньою на ринку смартфонів, враховуючи його характеристики.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, глава Facebook заборонив топ-менеджерам корпорації використовувати iPhone. Раніше повідомлялося, що це за безпеку, адже, на думку Марка, Android є більш надійною ОС. Однак, інсайдер повідомив, що Марк образився на Тіма Кука, главу Apple за те, що той засуджував надійний захист найбільшої соцмережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що сталевий смартфон RED Hydrogen One випробували на міцність. Як виявилося, девайс витримав практично всі випробування. І хоча фарба на задній панелі швидко злізла, на роботу пристрою це ніяк не вплинуло. На диво, дату датчик відбитків пальців стійкий до подряпин, не кажучи вже про камеру смартфона.

Знай.uа писав, що у мережі показали розумний електрошокер-пістолет, який після пострілу відразу ж дзвонить поліції. Для цього він синхронізується з телефоном, який і робить виклик правоохоронним органам. Таким чином, більше не потрібно витрачати дорогоцінний час на дзвінок копам, досить просто мати доступ до мережі на телефоні.