Apple нещодавно “побила горщики” з Qualcomm, а модеми від Intel виявилися не такими якісними, і яблучна корпорація не задоволена компонентами для пристроїв iPhone і MacBook. Тому “яблучний” гігант вирішив зайнятися самостійною розробкою цього компонента.

Судячи по вакансіях, які користувачі мережі виявили на просторах мережі, Apple пропонує інженерам роботу над багатьма типами компонентів і чіпів, включаючи фірмовий співпроцесор для штучного інтелекту і бездротові рішення. Крім цього, корпорація в пошуках спеціаліста, який вміє поводитися з мережею 5G.

За даними журналістів, Apple активно шукає інженерів в місті Сан Дієго, який цікавий тим, що там також знаходиться штаб-квартира Qualcomm. У цьому місяці компанія опублікувала 10 вакансій для фахівців з цього регіону. Це перший раз, коли вона публічно шукає людей на такі посади. Цілком можливо, що компанія розробляє нові компоненти спільно з іншими компаніями.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Apple кілька років поспіль нарощує компоненти власного виробництва. Це дозволяє компанії мати більшу гнучкість і ретельніше адаптувати одні елементи до інших. Також такий підхід дозволяє Apple краще контролювати свої витрати на компоненти, а також уникати затримок у виробництві гаджетів.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, глава Facebook заборонив топ-менеджерам корпорації використовувати iPhone. Раніше повідомлялося, що це за безпеку, адже, на думку Марка, Android є більш надійною ОС. Однак, інсайдер повідомив, що Марк образився на Тіма Кука, главу Apple за те, що той засуджував надійний захист найбільшої соцмережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що сталевий смартфон RED Hydrogen One випробували на міцність. Як виявилося, девайс витримав практично всі випробування. І хоча фарба на задній панелі швидко злізла, на роботу пристрою це ніяк не вплинуло. На диво, дату датчик відбитків пальців стійкий до подряпин, не кажучи вже про камеру смартфона.

Знай.uа писав, що у мережі показали розумний електрошокер-пістолет, який після пострілу відразу ж дзвонить поліції. Для цього він синхронізується з телефоном, який і робить виклик правоохоронним органам. Таким чином, більше не потрібно витрачати дорогоцінний час на дзвінок копам, досить просто мати доступ до мережі на телефоні.