Компанія Kyocera випустила захищений смартфон DuraForce PRO 2, який отримав 5-дюймовий екран, захищений сапфіровим склом. Остання особливість здивує абсолютно всіх, адже у такого захисту немає конкурентів.

Kyocera DuraForce Pro 2 отримав 5-дюймовий екран Sapphire Shield Display з роздільною здатністю 1920 x 1080 пікселів, який стійкий до подряпин. Так, екран не такий вже і великий, та й якість не найкраща, але він це компенсує своєю міцністю. Відзначається якийсь "восьмиядерний процесор", 4 ГБ оперативної і щонайменше 64 ГБ вбудованої пам'яті. Цілком собі нормальні характеристики.

Смартфон DuraForce Pro 2 отримав три камери: ширококутну задню камеру, яку позиціонують як 4К, також є основна задня камера на 13 мм і 5-мегапіксельна фронтальна камера. Так, у камеру смартфона практично топові на сьогоднішній день. У гаджеті є батарея 3,240 мАч, вона сертифікована IP68 як водонепроникна і пилонепроникна. Ось за захист з цим телефоном переживати не варто.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Kyocera DuraForce Pro 2 доступний в оператора Verizon за ціною $ 444 за версію з 64 ГБ.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, глава Facebook заборонив топ-менеджерам корпорації використовувати iPhone. Раніше повідомлялося, що це за безпеку, адже, на думку Марка, Android є більш надійною ОС. Однак, інсайдер повідомив, що Марк образився на Тіма Кука, главу Apple за те, що той засуджував надійний захист найбільшої соцмережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що сталевий смартфон RED Hydrogen One випробували на міцність. Як виявилося, девайс витримав практично всі випробування. І хоча фарба на задній панелі швидко злізла, на роботу пристрою це ніяк не вплинуло. На диво, дату датчик відбитків пальців стійкий до подряпин, не кажучи вже про камеру смартфона.

Знай.uа писав, що у мережі показали розумний електрошокер-пістолет, який після пострілу відразу ж дзвонить поліції. Для цього він синхронізується з телефоном, який і робить виклик правоохоронним органам. Таким чином, більше не потрібно витрачати дорогоцінний час на дзвінок копам, досить просто мати доступ до мережі на телефоні.