Xiaomi звичайно сильний гравець на ринку, але вона вирішила зміцнити свою позицію. Як виявилося, компанія хоче придбати деякі напрацювання компанії Mito, яка спеціалізується на камерах та інших візуалізаціях.

Тому зараз генеральний директор Лей Цзюнь, намагається над тим, щоб його смартфони були не просто конкурентоспроможними, але і одними з кращих камерофонів на ринку. Навіть бюджетники отримають наворочені об'єктиви, які допоможуть створити чи не професійні фото і відео. Багато грошей і сил вкладається у розвиток штучного інтелекту, які допомагають камер стати кращими. Таким же шляхом пішов і Google. Над цими працює відділ, що нараховує тисячі фахівців. Можливо тому, нещодавно уявлень Mi Mix 3 зміг перевершити можливості камер Huawei P20, якого так хвалили власники і конкуренти.

Нагадаємо, що Марк Цукерберг, глава Facebook заборонив топ-менеджерам корпорації використовувати iPhone. Раніше повідомлялося, що це за безпеку, адже, на думку Марка, Android є більш надійною ОС. Однак, інсайдер повідомив, що Марк образився на Тіма Кука, главу Apple за те, що той засуджував надійний захист найбільшої соцмережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що сталевий смартфон RED Hydrogen One випробували на міцність. Як виявилося, девайс витримав практично всі випробування. І хоча фарба на задній панелі швидко злізла, на роботу пристрою це ніяк не вплинуло. На диво, дату датчик відбитків пальців стійкий до подряпин, не кажучи вже про камеру смартфона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Знай.uа писав, що у мережі показали розумний електрошокер-пістолет, який після пострілу відразу ж дзвонить поліції. Для цього він синхронізується з телефоном, який і робить виклик правоохоронним органам. Таким чином, більше не потрібно витрачати дорогоцінний час на дзвінок копам, досить просто мати доступ до мережі на телефоні.