Глава корпорації Apple Тім Кук зізнався, що став рідше користуватися iPhone.

Про це 18 листопада він заявив в інтерв'ю на порталі Axios.

Кук пояснив, що раніше дуже часто звертався до iPhone для отримання будь-якої інформації. Тепер же керівник яблучної корпорації вирішив не відволікатися на деякі повідомлення, і вимкнув цю функцію. Режимом перегляду повідомлень став користуватися набагато рідше.

Нагадаємо, що за підсумками четвертого кварталу 2018 фінансового року (завершився 29 вересня) чистий прибуток американської компанії Apple зросла на 31,8% - до $14,1 млрд. Однак, кількість проданих одиниць техніки помітно зменшився. І це цілком очевидно, адже смартфони коштує близько тисячі доларів, що недозволено для більшості потенційних покупців.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, Тім Кук сам закликає менше користуватися телефонами, і навіть впровадить сервіс, який показує власнику iPhone витрачений час на спілкування і гри. Таким чином кожен користувач зможе побачити реальні показники, які можуть навіть шокувати.

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.