Згідно з даними анонімних джерел, Microsoft працює над новою версією консолі Xbox. Раптово, чутки підтвердилися, і тепер залишається тільки чекати виходу нового девайса, або ж витоків на просторах мережі, які точно з'являться раніше анонсу від Microsoft.

В інтернеті давно ходять чутки про наближення анонсі наступного покоління приставок, що вже не приховує і сама редмондская корпорація. Правда, на цей раз все не так очевидно, як здається на перший погляд. Однак, мова йде не про консолі нового покоління. Як виявилося, Microsoft планує випустити в нинішньому поколінні ще одну модель Xbox One.

Це допоможе істотно знизити ціну, і така консоль обійдеться в 200 доларів, або навіть менше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також повідомляється, що Microsoft передбачила для користувачів можливість обміняти дискові версії своїх улюблених ігор на цифрові копії – для цього буде потрібно лише принести диск в партнерський магазин. Втім, як стверджує інсайдер, зовсім відмовлятися від носіїв компанія не збирається.

Будемо сподіватися, що компанія рухається у правильному напрямку.

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.