Компанія Google не змогла утримати в секреті ще один неанонсований смартфон. У мережі з'явилися перші фото бюджетної версії Pixel 3, який провалився на ринку з-за величезної кількості багів і помилок, які не просто заважають користуватися смартфоном на максимум, а просто телефонувати навіть не можна, як і заряджати девайс.

Корпус Pixel 3 Lite повністю зроблений з пластику. І це цілком очікувано , так як компанія позиціонує цей девайс як бюджетний. Попереду розташувався 5,56-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 2220х1080 пікселів (18:9) і трохи більш широкими рамками, ніж у Pixel 3. Цікаво, що Google вирішила залишити в більш доступної моделі 3,5-мм роз'єм для навушників.

В плані начинки ключовою відмінністю Lite-версії є восьмиядерний процесор Snapdragon 670, виконаний за 10-нм техпроцесу. Так, флагманських характеристик він не отримає, але ціна це компенсує. Як і в звичайному Pixel 3, обсяг оперативної пам'яті становить 4 ГБ, а для зберігання даних є 32 ГБ без можливості розширення. Камера отримає датчик на 12 мп, а фронтальна на 8. Так, нових функцій смартфон не привнесе в мобільну індустрію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За чутками, Pixel 3 Lite представлять в найближчі місяці і коштуватиме близько $ 400-500.

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.