Компанія Samsung завжди, чесно кажучи, байдуже ставилася до програмного забезпечення для своїх телефонів. Однак, у зв'язку з поганими продажами флагманів, компанії довелося змінити стратегію ведення бізнесу. Тепер корпорація випустила бета-версію Android 9.0 Pie для телефонів Galaxy S9, Galaxy S9 + і Galaxy Note 9, яку вже встигли встановити багато користувачів.

Коли користувачі встановили новітнє програмне забезпечення, то зіткнулися з низкою труднощів. Акумулятор почав розряджатися набагато швидше, а сама система іноді підвисає. Крім цього, у порівнянні з попередньою версією, смартфон почав сильно тупити, і робота ПО дуже затормаживала смартфони, які на сьогоднішній день мають топову начинку.

Проте, користувачі на особистому досвіді з'ясували, що компанія Samsung завдала підлий удар в спину власника смартфонів, а зробила вона це дуже простим способом. Як виявилося, після оновлення до актуальної версії, повернути стару версію не вийде. Точно також зробила і Apple, але це цілком розумно, адже немає сенсу підтримувати менш стабільну версію Android.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.