У світі бізнесу далеко не завжди на перше місце ставиться гідність і чесні методи боротьби. Щоб усунути конкурентів або серйозно похитнути їх позиції на ринку в хід йде все, що може нашкодити або зіпсувати репутацію. Саме в цьому був викритий чіпмейкер Qualcomm , який вже кілька років веде війну з Apple в судах. На цей раз ця боротьба вийшла за межі стін суду, і це вдалося викрити.

Авторитетний джерело Business Insider опублікував викривальний матеріал. Як виявилося, чіпмейкер найняв фахівців з компанії Definers Public Affairs, які повинні були шукати і публікувати інформацію, що ганьбить репутацію Apple. Причому це не безкоштовно, і компанія готова заплатити величезні гроші за те, що репутація Apple похитнеться.

В неофіційній бесіді співробітники Definers Public Affairs підтвердили журналістам Business Insider, мова йде про Qualcomm. Нагадаємо, що Apple відмовилася від подальшої співпраці з цією компанією, і знайшла їм заміну.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.