Як стало відомо, компанія Huawei готується випустити для європейського ринку смартфон Huawei P Smart (2019), який замінить попередню версію Huawei P Smart, представлену на початку цього року. По суті, це не флагман, але можливості смартфона зроблять роботу додатків плавною і без лагів, що не може не радувати, враховуючи його ціну.

Імовірно, новинка отримає IPS-дисплей з діагоналлю більше 6 дюймів, а також чіп Kirin 710. Але зате відома ціна апарату – €200.

Не виключено, що новий апарат отримає непогану камеру, адже саме на це робить наголос китайська корпорація. Топові флагмани від компанії отримали подвійні і потрійні камери, які здатні обертатися за якістю фото навіть хвалений iPhone XS Max. До того ж, цей чіп нехай і не флагманський, але він досить потужний навіть для ігор, а велика діагональ зробить мобільний геймінг дуже комфортним. Лише б девайс не перегрівався, адже це головна проблема потужних смартфонів. Деякі виробники впроваджують у свої смартфони систему водяного охолодження, який здатний запобігти нагрівання смартфона до некомфортного рівня.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.