Користувач новенького iPhone XS Max вирішив поділитися своїми негативними враженнями про дорогому смартфоні, ціна якого близько 1400 доларів. Хоча компанія Apple і робить круті продукти, але з кожним роком помилок в проектуванні явно стає все більше. І це цілком очевидно. адже нові функції змушують заново винаходити телефон.

Як виявилося, проблем кілька. Варто злегка натиснути на нижню грань, як екран починає клацати. З кожним натисканням відбувається відповідний хрускіт. І працює це справа тільки в самій нижній частині екрана. Цілком можливо, що це просто невдала партія смартфонів, яка була пошкоджена під час виробництва, або ж під час транспортування.

Область почала поступово відходити від корпусу, і це дуже помітно. Натякає на якість збірки продукту. Приблизно та ж історія відбувалася з iPhone X з перших партій. Найцікавіше, що нові смартфони Apple тепер відкриваються, як книжка. Тобто для відділення дисплея від корпусу необхідно прибрати гвинти, а сам екран нахилити вліво. Так що це не може бути проблемною фіксацією самих болтів. Раніше екран потрібно було тільки акуратно відключати від шлейфів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.