Після виходу оновлення 1809 для операційної системи Windows 10, користувачі почали скаржитися на проблеми. Найпоширенішими серед скарг були відсутність файлів, а також менша автономність пристрою. Однак, про це було відомо ще на початку осені, після виходу оновлення. Проте, користувачі помітили ще одну дивну деталь в операційці, яка заважає повноцінно користуватися ПК.

Також відомо, що користувачі скаржились на проблеми з підключенням через VPN або підключення до інших пристроїв з Windows. Приблизно тиждень тому, вийшло інше оновлення, яке виправило ці проблеми. Але, залатавши одну дірку, з'явилася інша. Користувачі Windows 10 не можуть оновлювати або синхронізувати загальні альбоми в iCloud. А спроба встановити iCloud у версії 1809 призводить до збою. Причому помилка на боці компанії Microsoft і Windows, оскільки хмарні сервіси від Apple працюють у штатному режимі на інших пристроях.

Згодом Microsoft заборонив встановлювати цю версію оновлення і рекомендував не встановлювати його вручну. Разом з тим, Apple і Microsoft працюють над вирішенням цієї ситуації, щоб уже в наступному оновленні уявити сумісну версію з iCloud. Будемо сподіватися, що незабаром це поправлять, а нових багів не доведеться виловлювати користувачам.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.