Раніше ми вже повідомляли, що iPhone XR розчарував компанію, адже продажі не задовольняють Apple. У порівнянні з іншими новинками, його частка становить лише 39% проти очікуваних 47%, а реальні показники продажів майже на 30% нижче, ніж очікувалося спочатку, що при таких обсягах є дуже критичним фактором. Раніше компанія повідомляла, що провальні продажі цього iPhone хоч і погіршили статистику, але ось новий iPad повинен був виправити ситуацію.

Ще одна вказівка на те, що iPhone XR продається дуже мляво, надійшло від Мін-Чі Куо, який має вражаючий послужний список, а видання BusinessInsider навіть присвоїв йому титул “головного і найбільш точного аналітика Apple”. Він також підтвердив, що iPhone XR продається на 30% гірше і Apple враховує цей факт при плануванні поставок на перший квартал 2019 року. До речі, акції Apple одразу ж упали на 10%, а враховуючи капітал компанії, мова йде про мільярди.

Будемо сподіватися, що ціни із-за цієї неприємної ситуації не піднімуться на іншу продукцію яблучної корпорації.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що глава Xiaomi повідомив, що в майбутньому компанія перевершить своїх конкурентів завдяки одній особливості, яку отримають всі смартфони. Як виявилося, мова йде про камеру смартфонів, які незабаром отримають топові характеристики, з якими навіть iPhone XS не зможе зрівнятися.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що корпорація Apple вже приступила до виробництва власного медіа-контенту. Яблучна компанія раніше повідомляла, що випустить сервіс, в якому буде в наявності власні фільми і серіали компанії. Для власників iPhone або iPad сервіс буде безкоштовним. Для всіх інших тільки платна підписка.

Знай.uа писав, що новий процесор для Android перевершив хвалений A12 від Apple. Судячи з усього, тепер у рейтингу продуктивності лідируючі місця займуть смартфони на зеленому роботі, а iPhone XS виявиться на останніх місцях.