Компанія Huawei активно працює над складним телефоном, який також буде забезпечувати підтримку 5G. Кінцевий продукт вже показали представникам операторів в Кореї. Будемо сподіватися, що новинка з'явиться на нашому ринку.

Офіційний анонс смартфона повинен відбутися в лютому наступного року, так що саме час почати збирати гроші на новенький апарат. Схоже, що Південна Корея може стати одним з перших ринків, які отримають складаний телефон 5G Huawei, оскільки це єдина країна окрім США, де, як очікується, комерціалізація мереж 5G відбудеться в першій половині 2019 року. Звичайно, до нас ця технологія прийде через кілька років, оскільки навіть існуючі мережі не можуть покривати територію всієї України, не кажучи вже про інтернет і 4G.

У другій половині 2019, мережі 5G можуть бути комерціалізовані в Японії, Китаї та Європі. До того ж, на презентації показали саме пристрій, а не прототип, який будуть змінювати протягом декількох місяців. Залишилося чекати появи смартфона в мережі, або ж перших витоків про нього.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в цьому році корпорація Microsoft сильно розлютила користувачів Windows 10. Крім видалення файлів і відсутність функцій, які раніше були дуже необхідні, на днях з'явився новий баг, який не дозволяє користуватися файлами з хмарного сховища Apple. Таким чином, користувачі iCloud не можуть синхронізувати свої файли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники топових смартфонів iPhone XS Max скаржаться на якість продукту. Приміром, корпус має безліч недоліків, а якість збірки залишає бажати кращого. При натисканні на екран, смартфон починає скрипіти. Варто відзначити, що за таку новинку власники заплатили близько 1400 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Qualcomm, яка раніше співпрацювала з Apple, надаючи компоненти для iPhone, почала вести брудну гру проти яблучної корпорації після їх розірвання контракту. Як виявилося, компанія найняла аналітиків, які будуть писати в мережі про яблучної компанії в негативному контексті.